Wednesday, April 17, 2024

30 cards on the same day, but not for me (yet)



Simone from Germany send this lovely card with cats. She is just starting a new job and she has three cats at home.



I noticed that It is cheap to send a card from Germany, only 0,95€. When I send a card to Germany I pay 3,20€!





Another card also came from Germany from Ruth. She lives in a small town and loves walking in the forest.




I read on Facebook that a postcrosser received 30 cards on the same day!



6 comments:

  1. Kyllä olet löytänyt kivan harrastuksen. Söpöt kissat kortissa. Toisessa kuvassa kuja kuin täällä. Postimaksujen ero on suuri, kun kuitenkin ollaan puolin ja toisin EU:ssa. Sinun kirjeitä odotellessa päivän jatkoa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No niin olen. Tykkään tästä kovasti. Ahvenanmaan ja mantereenkin postimaksuissa on iso ero. Hyvää yötä sinulle! Saa nähdä tuleeko huomenna kortteja.

      Delete
  2. Lähetin tänään kortin miehelle joka oli vastaanottanut yli 22 000 korttia. En jäänyt tutkimaan oliko jo saanut kyseisen kortin :D

    ReplyDelete
  3. Minulle vielä kortteja tippuu tosi vähäsen....ja vähän pettynyt olen siihen että itse olen lähettänyt 13 korttia ja ne on mennyt hienosti ympäri maailmaa...mutta minä olen saanut nyt 7 korttia....5 saksasta.....ja tämä harmittaa että kaikki melkein tullut samasta maasta, no, ne kaksi ovat erimaasta, usa ja suomi....No, toivotaan että minunkin kohdalla systeemi vihdoinkin alkaa pyörimään. Niin ja noista kahdesta, mitkä ovat tulleet muualta kuin saksa, puuttui maakoodi...joudui pyytämään apua että saimme ne rekisteröityä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hitaasti tulee mullekin kortteja. Olen lähettänyt kaikkiaan 25 korttia, joista 7 on matkalla ja olen saanut 20. Minä taas en tykkää siitä kun saan osoitteita niin paljon tosi kaukaisiin maihin. Jos voisi valita niin melkeinpä valitsisin vain euroopan maita. Nytkin Taiwaniin matkalla olevan kortin olen lähettänyt 22.3, eikä vielä ole perille tullut. Tuo on kyllä tylsää jos maakoodi puuttuu. Mulla on parissa kortissa ollut epäselvästi kirjoitettuna numeroita, niin että on pitänyt arvailla niitä.

      Delete