keskiviikko 17. huhtikuuta 2024

30 korttia samana päivänä, ei kylläkään minulle (vielä)




Simone Saksasta lähetti suloisen kissakortin Simone on juuri aloittamassa uudessa työssä ja hänellä on kolme omaa kissaa.




Huomasin postimerkkejä katsellessani, että kortin lähettäminen Saksasta Suomeen maksaa vain 0,95€. Kun minä lähetän kortin Saksaan, saan maksaa 3,20€!






Myös toinen kortti tuli Saksasta Ruthilta. Hän asuu pienessä kaupungissa, ja tykkää tehdä kävelylenkkejä metsässä.





Luin facebookista että eräs postcrossaaja oli saanut 30 korttia saman päivän aikana!


6 kommenttia:

  1. Kyllä olet löytänyt kivan harrastuksen. Söpöt kissat kortissa. Toisessa kuvassa kuja kuin täällä. Postimaksujen ero on suuri, kun kuitenkin ollaan puolin ja toisin EU:ssa. Sinun kirjeitä odotellessa päivän jatkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin olen. Tykkään tästä kovasti. Ahvenanmaan ja mantereenkin postimaksuissa on iso ero. Hyvää yötä sinulle! Saa nähdä tuleeko huomenna kortteja.

      Poista
  2. Lähetin tänään kortin miehelle joka oli vastaanottanut yli 22 000 korttia. En jäänyt tutkimaan oliko jo saanut kyseisen kortin :D

    VastaaPoista
  3. Minulle vielä kortteja tippuu tosi vähäsen....ja vähän pettynyt olen siihen että itse olen lähettänyt 13 korttia ja ne on mennyt hienosti ympäri maailmaa...mutta minä olen saanut nyt 7 korttia....5 saksasta.....ja tämä harmittaa että kaikki melkein tullut samasta maasta, no, ne kaksi ovat erimaasta, usa ja suomi....No, toivotaan että minunkin kohdalla systeemi vihdoinkin alkaa pyörimään. Niin ja noista kahdesta, mitkä ovat tulleet muualta kuin saksa, puuttui maakoodi...joudui pyytämään apua että saimme ne rekisteröityä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitaasti tulee mullekin kortteja. Olen lähettänyt kaikkiaan 25 korttia, joista 7 on matkalla ja olen saanut 20. Minä taas en tykkää siitä kun saan osoitteita niin paljon tosi kaukaisiin maihin. Jos voisi valita niin melkeinpä valitsisin vain euroopan maita. Nytkin Taiwaniin matkalla olevan kortin olen lähettänyt 22.3, eikä vielä ole perille tullut. Tuo on kyllä tylsää jos maakoodi puuttuu. Mulla on parissa kortissa ollut epäselvästi kirjoitettuna numeroita, niin että on pitänyt arvailla niitä.

      Poista